Lidmaatschappen

Tarieven 2021*

Lidmaatschap


Betaling per:


Tarief
Lessend lid paardJaar€ 264
 Halfjaar€ 144
 Maand€ 24
   
Lessend lid ponyJaar€ 231
tot 18 jaar & alleen ponyruitersHalfjaar€ 126
 Maand€ 21
   
Lid zonder instructieJaar€ 165
 Halfjaar€ 90
 Maand€ 15
   
StartkaarthouderJaar€ 50
   
Steunend lidmaatschapJaar€ 75
 Halfjaar€ 37,50
   
DonateurJaar€ 25

* Tarieven 2021 kunnen tussentijds wijzigen

Manegesleutel
Leden met lidmaatschappen 1 t/m 3 kunnen buiten lestijden onbeperkt gebruik maken van de binnenmanege en buitenpiste. Tegen een borgbetaling van € 20 kan per lid één sleutel van de binnenmanege verkregen worden. De sleutel is voor eigen gebruik en strikt persoonlijk! Een nieuw lid krijgt zijn/haar sleutel na betaling van het entreegeld, de 1e contributie en de borg. Bij beëindiging van het lidmaatschap dient deze sleutel ingeleverd te worden en wordt de borg teruggestort.

Lidmaatschap
* Zowel het aan-, afmelden en wijziging van een lidmaatschap gaat via het algemene e-mailadres psv.bumaruiters@gmail.com. Afmelden kan halfjaarlijks per 1 juni en 1 december.
* Voor het betalen van de contributie ontvangt het lid een factuur van de penningmeester. Betaling binnen 30 dagen na factuurdatum.
* Een lidmaatschap kan ingaan per de 1e van de maand. Bij een instroming later in het jaar wordt de contributie evenredig aan het aantal resterende maanden berekend.
* Bij aanvang van het lidmaatschap wordt eenmalig entreegeld van € 45 in rekening gebracht. Dit geldt niet voor het startkaarthouder-, steunend- en donateurslidmaatschap.

Proefles
Word jij ook een Bumaruiter? Volg dan een proefles! Neem hiervoor contact op via het algemene e-mailadres: psv.bumaruiters@gmail.com.

Extra lessen
Indien de lessen het toelaten, kunnen Bumaruiters extra lessen volgen tegen een betaling van € 5 per les. Een dressuurlesser kan dus ook een springles volgen. Neem hiervoor contact op met de lescoördinator van de betreffende avond.

Grote Clubactie
Bumaruiters doet jaarlijks mee aan de Grote Clubactie. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de vereniging. Het is dan ook de bedoeling dat alle leden hun best doen om zoveel mogelijk loten te verkopen, met een minimum van 5 loten.

Bijkomende kosten (verplicht)
Entreegeld (éénmalig) € 45 per lid
Manegesleutel (borg) € 20 per lid
Kring lidmaatschap € 5 per jaar
Regio lidmaatschap € 3,50 per jaar

Eventuele bijkomende kosten (voor wedstrijdruiters)
Kosten startpas – www.knhs.nl
Kosten kringkaart – www.krizod.nl

Bumaruiters en bezoekers gaan automatisch akkoord met het plaatsen van foto’s op onze mediakanalen.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: